Hang de kwak!

  • kritonal

    Hang de kwak!

    Met de regelmaat van de klok komen in de media horrorstories over “genezers” die volledig hun boekje te buiten gaan om vervolgens door justitie aangepakt te worden!

    Dat het hier echter maar een topje van de ijsberg betreft, blijkt wel uit de verhalen die off-the-record naar voren komen. Mensen die lichamelijk, sexueel of financieel benadeeld worden door alternatieve genezers en zeker niet vergeten opleidingsinstituten.

    Psychisch murv gemaakt of puur uit schaamtegevoel durft men niet naar buiten te treden. Vaak denkt men ook de enige te zijn en zo dus geen schijn van kans heeft op rechtsherstel.

    Bundeling van gegevens is ons inziens dan ook harde noodzaak, gegevens op het terrein van lichamelijk en geestelijk misbruik, intimidatie, ontduiking van belastingen en sociale verplichtingen. Met name fiscale zaken zijn interessant aangezien is gebleken dat met name de altenatieven wel een voorkeur hebben voor onroerendgoed maar tenopzichte van de fiscus allerlei morele bezwaren hebben. Gebleken is dat men deze heren in hun portemonnaie het hardste pakt!

    Kortom wij willen een databank opzetten tendienste van de slachtoffers van deze kwakzalvers die met mooie praatjes, overbluffing en gebruikmaking van resultaten van allerlei nooit gedane onderzoeken door altijd buitenlandse universiteiten proberen hun misdadige spel vol te houden.

    Steun ons door openbaar maken van feiten; kritonal@yahoo.com, doe het voor uzelf en uw naasten!

    En dit speciaal voor bepaalde opleidingen, “therapeuten” en hun vriendjes: zoals sommigen al hebben mogen ervaren, wij raken niet (integenstelling tot uw slachtoffers) onder de indruk van intimidaties, dreigementen o.i.d.!

    met de meeste hoogachting

    kritonal

  • Nico

    Hallo,

    Prima initiatief. Het verbaasd mij dat er geen ‘ombudsman’ bestaat om onrecht op dit gebied aan te vechten. Iedereen in dit land kan zich therapeut of genezer noemen, zonder enige referentie. In de meeste andere vakken is dit beter geregeld. Ik stuur je apart een mail over een illegale therapeut met een praktijk Energie in Balans te Alkmaar.

    Groeten, Noci